Tips & Feiten en Vragen

Tips & Feiten en Vragen2018-04-09T10:18:54+00:00

Nieuw! Spot Free Autoshampoo!

Autowas zonder afzemen! De Rain-X® Spot Free Autoshampoo werd speciaal geformuleerd om een streepvrije glans te verkrijgen zonder dat het voertuig met de hand moet worden afgezeemd. Deze autoshampoo bevat een uniek mengsel van reinigende polymeren, die ervoor zorgen dat het water van het voertuig afloopt en snel streepvrij aan de lucht opdroogt.

09/04/18|Categories: Nieuws|

Vaak gestelde vragen

Algemene Vragen

De meeste van onze producten dienen binnen 1-2 jaar gebruikt te worden. Rain‑®  garandeert de werking van zijn chemische producten niet meer na 2 jaar.
Helaas accepteren wij momenteel geen sponsorverzoeken.

Rain-X® Anti-Damp Behandeling Vragen

Neen. Dit product mag niet gebruikt worden op acryl, plastic, motohelmen of windschermen van moto’s.
Neen. Dit product kan enkel op helder glas gebruikt worden, dat niet behandeld geweest is zoals bijvoorbeeld met kleurtinten.
Rain-X® Autoshampoo Vragen

Rain-X® Autoshampoo Vragen

Rain-X® Anti-Regen Vragen

Rain‑X® Anti-Regen kan gebruikt worden op de vensters thuis, maar contact met vinyl en aluminium oppervlakken dicht bij het venster dient vermeden te worden.
Het is mogelijk dat Rain‑X® Anti-Regen niet volledig verwijderd werd van het glas. Om Rain‑X® Anti-Regen te verwijderen, kunt u best een zacht schoonmaakmiddel gebruiken.Het is mogelijk dat Rain‑X® Anti-Regen niet volledig verwijderd werd van het glas. Om Rain‑X® Anti-Regen te verwijderen, kunt u best een zacht schoonmaakmiddel gebruiken.
De werking van het product duurt ongeveer 3 maanden, maar deze is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.
Neen, maar je dient wel het product te verwijderen met zeep en water.
Neen.  Het wordt niet aangeraden om Rain‑X® Anti-Regen op zonnepanelen te gebruiken.
Rain‑X® Extreme Clean is the best product to use to remove Rain‑X® from a glass surface.
Ja.  Rain‑X® Anti-Regen kan op een glazen douchedeur zonder etsgravures gebruikt worden om het effect van de afparelende druppels in de douche te hebben. Rain‑X® Anti-Regen mag niet op plastic douchedeuren gebruikt worden.
Neen. Dit product is enkel bedoeld voor toepassing op glas.

Additief Ruitensproeier Vragen

Rain‑X® Anti-Regen kan gebruikt worden op glazen vensters thuis, maar contact met vinyl en aluminium oppervlakken bij het venster dient vermeden te worden.