Reinigers & beschermingsmiddelen

2018-04-10T09:15:50+00:00

Rain-X® Shampoo Spot Free

Rain‑X® Spot Free Autoshampoo werd speciaal geformuleerd om een streepvrije glans te verkrijgen zonder dat het voertuig moet worden afgezeemd. Deze autoshampoo bevat een uniek mengsel van reinigende polymeren, die ervoor zorgen dat het water van het voertuig afloopt en snel opdroogt aan de lucht. Niet nodig om nog af te zemen met deze unieke autoshampoo!

2018-04-09T10:15:47+00:00

Rain-X® Vloeistofafstotend Stof & Tapijt

Bescherm de interieurbekleding, stoffen en tapijt van uw wagen met Rain‑X® Vloeistofafstotend Stof & Tapijt. De vloeistofafstotende coating voorkomt dat gemorste vloeistoffen door de stof geabsorbeerd worden en zorgt ervoor dat deze gemakkelijk kunnen worden schoongemaakt. Voorkomt vlekken. De duurzame coating blijft weken actief en zorgt dat de interieurbekleding, stof en tapijt van uw wagen er geweldig blijven uitzien.

2018-04-09T10:11:43+00:00

Rain-X® Vloeistofafstotend Plastic

Het unieke waterafstotend effect van Rain‑X® Anti-Regen is nu ook beschikbaar in een product, dat speciaal ontwikkeld werd voor plastic oppervlakken! Rain‑X® Vloeistofafstotend Plastic vormt een uitstekend beschermingslaagje tegen water op verschillende soorten plastic, met inbegrip van Lexan®, Plexiglas®, Perspex®, Lucite®, acryl en polycarbonaten. Zie hoe het water transformeert in druppeltjes die wegrollen op windschermen van moto’s, brillen en vizieren van helmen en voorruiten van boten, zodat de zichtbaarheid verbeterd wordt!